Het doel van Saskia:

Ik wil minstens 10 kilo afvallen en volgend jaar op de fiets naar Denemarken

Gestart met mijn doel: 20-8-2010

Toen ik 10 kilo lichter was voelde ik me veel beter, ik had meer zelfvertrouwen en zat lekkerder in mijn vel. Ook de kwaaltjes waar ik nu last van heb , heb ik niet als ik een gezond gewicht heb. Naar Denemarken fietsen is een heel ander doel maar het gaat vast makkelijker als ik een gezond gewicht heb. Kan nu al zonder al te veel moeite 95 km fietsen.(geen racefiets maar de gazelle Fuente Pure)

Word supporter van  Saskia  
 

Dagboek

 • 18-11-2010
   6,0
  Gewicht80 kg
   

  Ik heb besloten om een tijdje te stoppen met t actieve lijnen. Het lukt niet en ik raak er gefrustreed van. Ik pak 3 januari de draad wel weer op.
  Ik blijf wel letten op wat ik eet en blijf ook regelmatig sporten. Maar t eten volgens een bepaald boekje red ik nu niet. Ik zit niet zo erg lekker in mijn vel: er zijn teveel zaken die me aandacht vragen en de nodige energie vreten. Dus ik las een pauze in maar I'll be back...3 januari 2011
  Tot dan.

   

  Geef:

  steuntje
  Steun
   
   

  Vul je e-mail in om reacties van anderen te ontvangen.

   
  • Bob geeft Saskia een steuntje in de rug
  • Leontien VM 23 december 2010 - 11:39:

   Heye :)
   Bij mij zit even ook de klad erin. Ben na twee maanden fulltime+ werken flink ziek geweest. Hele nare griep met hoge koorts en een nasleep van lange verkoudheid. En toen op vakantie (wat geweldig was). Ik pak het ook weer in januari op. Hopelijk zonder sneeuw en vries, zodat ik kan gaan fietsen. Anders moet ik toch wat anders gaan verzinnen.
   Fijne feestdagen en een 2011 met behaalde doelen :)

  • elly 18 november 2010 - 21:01:

   k ga je steunen hoor als je weer begint. nu ff je koppie ophelderen meis.we gaan gewoon volgende week ff lekker lachen.

   
 • 4-11-2010
   7,0
  Gewicht79 kg
   

  Vanmorgen uit de nachtdienst niet gesport maar direct naar huis gegaan. Op zich was dat ook wel sport want het waaide zo hard dat t me niet lukte om mijn tempo van 23 km per uur te halen...ik kwam niet boven de 18.....
  Thuisgekomen wilde ik graag slapen maar ik werd maar liefst 4 keer gebeld. Normaal gesproken zet ik mijn telefoon uit maar dat kon vandaag ff niet. Om 14 uur ben ik opgestaan omdat ik toen met mijn zoon naar het UMCG moest. Ben met de citybus gegaan omdat ik zo moe was maar volgende keer ga ik wel weer op de fiets...met de bus kost meer tijd (en geld) dan op de fiets... Heb mezelf even gewogen en gelukkig zit ik onder de 80 kilo...nu wil ik echt nooit meer de 80 zien. Hoop dat ik voldoende doorzettingsvermogen en dicipline heb/op kan brengen. Ik ga zo lekker in bed liggen en expeditie Robinson kijken en vroeg slapen. Morgen wel weer sporten en op het fietsje er naar toe!

   

  Geef:

  steuntje
  Steun
   
   

  Vul je e-mail in om reacties van anderen te ontvangen.

   
  • Bob geeft Saskia een steuntje in de rug
   
 • 4-11-2010
   8,0
   

  Mijn derde en laatste nachtje werken deze week en dan begint voor mij het weekend. Heb na mijn dienst van gister weer naar de sportschool gegaan om daar mee te doen met de spinningles...wat vind ik dat toch lekker...zweet me kapot. t is af en toe heel zwaar maar ik krijg er een heel goed gevoel door. Qua eten en drinken gaat t ook goed...zit weer helemaal in de juiste flow en ik hoop dat t zo blijft...dat gejojo moet nou echt eens afgelopen zijn. Ik merk dat wanneer ik gesport heb me veel minder down voel dan wanneer ik dit een paar dagen niet ga dus dat moet ik ook maar gewoon blijven volhouden. Ik ga straks vanuit mijn nachtdienst niet maar wil vrijdagmorgen wel even een paar uur. Dan heb ik deze week 4 keer gesport in de sportschool en ik fiets ook nog redelijk wat km. Merk dat mijn tempo de laatste tijd gemiddeld 23 km per uur is en dat is voor mij best snel.....mss toch maar eens een racefiets proberen?

   

  Geef:

  steuntje
  Steun
   
   

  Vul je e-mail in om reacties van anderen te ontvangen.

   
   
 • 3-11-2010
   8,0
  Gewicht79,8 kg
   

  Wederom een bericht uit de nachtdienst. Gister meteen vanuit mijn werk naar de sportschool gegaan, dat bevalt me prima ook al verklaren veel mensen me voor gek. De sportschool zit vlak bij mijn werk en als ik vanuit mijn werk ga hoef ik er niet extra voor te reizen en kost t me minder tijd en moeite om er heen te gaan. Bovendien is na het sporten mijn hoofd leeg van zorgen en slaap ik een stuk beter. Dus laat mij dan maar lekker gek zijn. Ik heb vandaag 20 min hard gelopen (8km.p.uur) en daarna nog dik een uur in de gewichten gehangen en braaf mijn buikspieroefeningen gedaan. Hoewel 1 oefening niet wil lukken en ik vraag me af of dat komt door de operatie die ik aan mijn buik heb gehad. Wil dit binnenkort even overleggen met de instructeur. Baal ervan maar de andere oefeningen lukken steeds beter dus wil er ook niet te zwaar aan tillen.
  Na het sporten was het een sport om van mijn laatste euro's een verantwoorde maaltijd voor 4 personen en wat andere boodschapjes in te slaan. Met veel...lees verder

   

  Geef:

  steuntje
  Steun
   
   

  Vul je e-mail in om reacties van anderen te ontvangen.

   
   
 • 2-11-2010
   7,5
   

  Even een bericht vanuit de nachtdienst. Ik zit aan een cup-a-soup want heb het , van vermoeidheid, heel koud en ben rillerig. Ik hoop dat t me net even de laatste uurtjes doortrekt. Ben al vanaf gistermorgen 6.45 uur wakker en dat begin ik wel te voelen. Het was wel een goeie dag gister. Ik heb me keurig aan het menu gehouden en ben ook weer naar de sportschool geweest. Omdat ik gister eigenlijk een beetje te laat naar de sportschool vertrok heb ik alleen cardiofitnes gedaan; 15 min. crosstrainer, 15 min. stepapp., 15 min loopband en15 min. roeien en een zooitje buikspieroefeningen....gat wat zijn en blijven die vreselijk. Gistermiddag ben ik naar de tandarts geweest, gewoon controle maar omdat afgelopen zaterdag mijn kies brak moet ik eind van de maand weer terug komen....geloof dat ik liever 1000 buikspieroefeningen doe maar goed....Ga straks vanuit mijn werk even kwartiertje op de loopband en daarna een uurtje aan de gewichten hangen, en ook de buikspieren weer op hun donder geven,...lees verder

   

  Geef:

  steuntje
  Steun
   
   

  Vul je e-mail in om reacties van anderen te ontvangen.

   
   
 • 1-11-2010
   7,0
  Gewicht80,4 kg
   

  Door het aanrommelen van de afgelopen tijd weeg ik weer boven de 80 kilo. Gatver de gatver. Maar eigen schuld en dus weer werk aan de winkel.
  Begin vandaag in het eerste boek van Sonja Bakker: Bereik je ideale gewicht en ik ga zo even lekker een paar uur sporten. Het is nog 8 weken tot de kerst en dan wil ik stralen in een mooi jurkje dus sporttas inpakken en wegwezen.... Kom vast vannacht nog even terug om mijn dag te beschrijven want ik heb nachtdienst....

   

  Geef:

  steuntje
  Steun
   
   

  Vul je e-mail in om reacties van anderen te ontvangen.

   
   
 • 31-10-2010
   7,5
   

  Na een tijdje de boel de boel te hebben gelaten, ben ik van plan morgen de draad weer op te pakken. Het is morgen een mooie dag om een herstart te maken: maandag 1 november. Ik ga dan weer lekker sporten, gezond eten, wekelijks wegen en mijn dagboekje bijhouden.
  Ben vandaag ook al best sportief geweest, 32 km gefietst door de regen en van 10 tot 13 uur gezwommen...maar veel zal ik er niet door zijn afgevallen want we zijn ook bij de Burger King geweest (en ik nam geen salade...)

   

  Geef:

  steuntje
  Steun
   
   

  Vul je e-mail in om reacties van anderen te ontvangen.

   
  • Michel geeft Saskia een steuntje in de rug
   
 • 7-10-2010
   7,0
   

  Afgelopen weekend hebben we mijn prijs, die ik hier had gewonnen, ge-int
  (Ik had een weekendje Maastricht gewonnen) Het was echt fantastisch!!

  Na een flinke treinreis, Groningen-Maastricht ligt nogal ver uitelkaar, werden we hartelijk ontvangen door het personeel van het Van Der Valk Hotel Maastricht. We kregen een mooie kamer toegewezen en waren echt helemaal happy. Eindelijk een weekendje met zijn 2en, mijn man en ik. Toen we onze tas hadden uitgepakt zagen we dat 1 nachtlampje kapot was en het kluisje dicht zat zodat we daar geen gebruik van konden maken. Voor ons was dat niet echt een probleem maar we hebben het toch maar even gemeld. Daarna zijn Bob (mijn man) en ik gezellig in de brasserie van het hotel een echt Maastrichts biertje gaan drinken; double season...erg lekker.Toen we vervolgens ons klaar wilden maken voor t diner lukte het niet om de kamer in te komen. De deur ging niet open; eerst dachten we nog dat het aan ons lag: sterk spul dat bier maar al snel kwamen we tot...lees verder

   

  Geef:

  steuntje
  Steun
   
   

  Vul je e-mail in om reacties van anderen te ontvangen.

   
   
 • 30-9-2010
   6,0
  Gewicht78,5 kg
   

  Ben een tijdje niet geweest. Mijn computer is gechrashed en ik voelde me zelf ook niet zo lekker. Zit nu achter een hele oude pc die we van zolder hebben geplukt., hij maakt heel veel herrie maar ik kan internetten......

  Mijn gewicht is nog steeds 78,5kg. Ik val niet af maar kom ook niet aan. Volgende week ga ik weer wat strenger lijnen en weer sporten (afgelopen week niet geweest) om te kijken of ik richting de 75 kilo kan komen.Dat is zorg voor maandag want komend weekend ga ik samen met mijn man genieten. ik ga genieten van het weekendje weg wat ik op deze site heb gewonnen . Mijn vader komt hier om op de kids te passen, zo kunnen ze evengoed naar hun voetbalwedstrijd en krijgen de poes, konijn , vissen en de laatste overgebleven kip die er ook niet echt kakelvers meer uit ziet, hun verzorging.

  Na het weekend kom ik wel even vertellen hoe het geweest is in Maastricht. Ik heb er enorm veel zin in! Het schijnt een hele mooie stad te zijn en ik ben er nog nooit geweest.

   

  Geef:

  steuntje
  Steun
   
   

  Vul je e-mail in om reacties van anderen te ontvangen.

   
  • pa 30 september 2010 - 18:40:

   neem je genoeg crackers mee naar Maastricht

  • Leontien VM 30 september 2010 - 9:28:

   Vergeet niet naar de Dominicanenkerk te gaan. Zeker niet als je van boeken houdt, maar heeft ook een prijs gewonnen voor de mooiste boekenwinkel van Nederland. Niet zo moeilijk als je een winkel in een mooie kerk zet, beetje valsspelen, maar wil ik toch graag een keer gezien hebben :)

   
 • 20-9-2010
   7,5
  Gewicht78,5 kg
   

  Ik voel me niet zo lekker vandaag, beetje grieperig en gewoon moe. Maar das niet zo gek na 4 nachtdiensten. Vandaag lekker uitrusten zit er niet in, ik moet vanmiddag op cursus voor mijn werk.... Ik ga om half 11 naar de sportschool dan kan ik daarna meteen door. Heb niet veel puf maar hoop eventuele ziektekiemen er uit te zweten en toch van het sporten weer wat energie te krijgen....maar eerlijk is eerlijk...ik moet mezelf er wel heen schoppen vandaag.
  Gister vanuit de nachtdienst samen met Bob en Kevin naar het zwembad gegaan, heb wel wat baantjes gezwommen maar meer geplonst, gepoedelt, en gebubbelt. Tijdens ajax-feyenoord even op bed gelegen tot 16 uur en daarna bij Dennis op bezoek geweest en even flink aan het tafeltennisen geweest. Hij kan t mooi niet van me winnen! 'savonds in bed so you think you can dance gekeken maar wat duurt dat lang met die reclames er tussen...ik heb het einde niet gezien.....toen zaten mijn ogen dicht

   

  Geef:

  steuntje
  Steun
   
   

  Vul je e-mail in om reacties van anderen te ontvangen.

   
  • Leontien VM geeft Saskia een steuntje in de rug
  • Leontien VM 20 september 2010 - 14:50:

   Goed voor jezelf zorgen hoor. Een dagje even niets is soms beter voor je sportprestaties dan elke dag bikkelen. Als ik goed is heb ik thuis een boek waar dat goed staat uitgelegd, zal ik even voor je nazoeken. Ik kan zelf ook heel fanatiek zijn en heb me dan ook menigmaal voorbij gelopen. Dit is dan ook een stukje advies die ik zelf ook niet altijd even goed navolg ;)

   
Vorige pagina
 

Andere deelnemers

 • erika78
 • Petra
 • joyce
 • Esther
 • Anneke
 • Marielle
 • Sanja
 • Barrie007
 • Inge
 • Nadine
 • Miep
 • Henny
 • Wendy
 • Linda
 • kriste
 • corry
 • priscilla1994
 • Rianne
 • Hanneke
 • Anneke
 • Kim
 • Lotte
 • annechien
 • Danielle
 • koen
 • lia
 • Caroline
 • Saskia
  meer deelnemers Start zelf een doel  
 
sluiten
Inloggen

Login met uw e-mailadres en wachtwoord.Inloggen
seperator

Wachtwoord vergeten?