Het doel van Kim:

Ik wilde voor maart 2013 minstens 10 kilo minder wegen. Inmiddels is het eind februari en dát doel moet eventjes wat opgerekt worden: Nieuw doel = voor 1 April onder de 85 kg zitten

Gestart met mijn doel: 2-12-2012

Ik voel mij wel beter en eet ook gezonder, maar de kilo's laten zich niet zomaar afschudden!
Ik moet uiteindelijk ronde de 73 kg uitkomen.

Word supporter van  Kim  
 

Dagboek

 • 26-2-2013
   7,0
   

  Nou, de euforie van het begin is tamelijk ver te zoeken op dit moment....die 10 kg minder voor Maart kan ik wel schudden.

  Ondanks mijn brave acties staat het volledig stil : (
  Mijn dieet heeft nu ook geen koolhydraten meer, maar ik merk er nog helemaal niets van! Ik ga de komende we(e)k(en) ook lekker gewoon even niet meer op de weegschaal staan.
  Vanmorgen wel de hardloopschoenen uit de kast getrokken en de paden op de lanen in met Eefje, mijn Vlaamse hardloopvriendin. Dát viel dan weer erg mee! Niet dat ik de 3 km zonder onderbreken red, maar het voelde wel lekker en tot nu toe nog geen rare pijntjes.
  Mijn nieuwe doel dan maar direct even spellen: Op 1 Mei geeft mijn weegschaal; de échte en niet de Wii, aan dat ik onder de 85 zit!!!
  Ja, en weer denk ik natuurlijk dat dat echt te doen moet zijn....we zullen het gaan beleven.

  Met dat hele afval verhaal ben ik voor mijn gevoel hele dagen bezig met eten...wat staat er op het menu; is alles in huis; heb ik nu de goede lijn , moet...lees verder

   

  Geef:

  steuntje
  Steun
   
   

  Vul je e-mail in om reacties van anderen te ontvangen.

   
  • Attje geeft Kim een steuntje in de rug
  • Hans en Ineke 27 februari 2013 - 12:07:

   Gewoon doorgaan.Het zal op een gegeven moment beloond worden en je een extra impuls geven !
   We blijven je stimuleren !

  • Claudia 26 februari 2013 - 20:57:

   Geef niet op! En uiteindelijk gaat het erom dat je het het niet hoe snel :) Hoewel we allemaal natuurlijk het liefst gisteren ons doel hadden bereikt. Je komt er wel!! Ik zelf heb de regel dat ik best weleens een chocolaatje of iets anders lekkers mag, maar dan moet er een beweegmomentje tegenover staan. Dan laat ik het lekkers als ik een lui dagje heb staan en als ik er echt zin in heb, dan heb ik de beweging er ook wel voor over. Stukje fietsen, hardlopen of wat dan ook. Dan hoef je misschien niet overdreven streng tegen jezelf te zijn...

  • Attje 26 februari 2013 - 14:37:

   3 kilo in 2 maanden eraf...moet te doen zijn. Ik ga ook weer minderen met de koolhydraten en meer aan de eiwitten. Benieuwd of ik voor 1 mei ook 3 kilo minder weeg.

  4 reacties  
 • 19-2-2013
   8,0
  Gewicht88 kg
   

  Nou, ik weet van een aantal trouwe aanhangers dat ze al zaten te smachten op een nieuw berichtje.

  Het is met enige tegenzin dat ik hier dan nu vermeld dat ik niet echt in een gewichtverliezende modus schijn te komen!

  Deze ministapjes lijken wel erg moeizaam te gaan....wordt er niet heel vrolijk van. En dat terwijl ik toch zo'n braverik was deze week. Serieus, mijn kleed begint al slijtplekken te vertonen van mijn Zumba lessen!
  Geen paaseitjes aangeraakt en zelfs de croissantjes in het weekend aan mijn neus voorbij laten gaan... L. zat mij met een beteuterd hoofdje aan te kijken terwijl ik ei met salade weg aan het werken was en wilde weten of ik dat nou echt lekker vond : )

  Manlief dacht het over een andere boeg te gooien en kocht voor mij een weegschaal die echt álles weegt! BMI, spieren, vocht, botten, en jawel...vet%
  Ik kijk er nog maar niet al te veel naar. Nu is mijn vriend toch nog even de Wii weegschaal geweest.

  Toch is niet alles kommer en kwel hoor; ik voel zeke...lees verder

   

  Geef:

  steuntje
  Steun
   
   

  Vul je e-mail in om reacties van anderen te ontvangen.

   
  • ElisabethB geeft Kim een steuntje in de rug
  • Attje 19 februari 2013 - 21:57:

   Je hebt anders niks te mopperen, hoor. Je haalt je doel misschien niet meer voor 1 maart, maar 1 april moet wel haalbaar zijn. Zeker als je de koolhydraten ook nog gaat schrappen. Kom op, je kan het !!

   
 • 11-2-2013
   7,5
  Gewicht89 kg
   

  Kids hebben een Wii verbod...over een kleine verslaving gesproken!! (lees; paaseitjes)
  Maar goed, de remotes waren even dusdanig uit beeld dat ik pas 's avonds kon wegen toen de monsters op bed lagen......

  Oké; je moet geen wonderen verwachten, maar er was gelukkig wel weer iets af!!

  De paardebloemthee (ik beveel hem qua smaak niet echt aan!)etc. kan nik nog niet echt het voordeel van de twijfel geven, ding is zeker dat je blaas er per direct op reageert, alles is wel lekker doorgespoeld.

  Op naar het eind van deze week!

  Deze week ga ik elke dag tv trainen!
  Dus nu geen excuus meer op dat vlak, ik beloof het plechtig.

  De paaseitjes staan hoog, of het hoog genoeg is? Waar een wil is is een weg...
  Heb gisteren een amerikaanse pepfilmpje gezien waarin werd uitgelegd dat bij afvallen wilskracht niet the key moet zijn, want dat kan haast niemand volhouden....geruststellend, maar ik moet toch ook zonder eitjes kunnen overleven deze maanden...dat gaat de rest van het jaar na...lees verder

   

  Geef:

  steuntje
  Steun
   
   

  Vul je e-mail in om reacties van anderen te ontvangen.

   
   
 • 9-2-2013
   6,0
   

  oké ,
  Talk is cheap....

  Het was geen geweldige week. Weinig tot niets aan extra beweging ondernomen. Verhaal van de kip en het ei. Te moe en niet in staat mezelf tot oefeningen te bewegen. Of kwam dat nu juist door het minder bewegen?

  O ja, de opmars van paas eitjes is ook geen goed plan. Pot staat veilig uit het zicht, maar ja ik weet natuurlijk wel dat ze er zijn!

  Ik verwacht bij het wegen morgen geen al te beste resultaten; tenzij mijn plas regiem nu nog op korte termijn veel gaat oplossen.
  ...Ik had van een collega een advies gekregen om vastgehouden water wat te lossen: cranberry sap met paardenbloem thee opgelost in minstens 1,5 liter water.
  Werkt wel érg op de blaas; wat er in gaat lijkt ook direct door te stromen. Maar goed dat ik het op een zaterdag start. Moet er toch niet aan denken dat ik dit op m'n werk heb!!
  Nou ja, overtollig vocht kwijt raken kan nooit kwaad dacht ik zo... misschien dat het morgen toch nog een positief effect kan genereren.

  Ik moet all...lees verder

   

  Geef:

  steuntje
  Steun
   
   

  Vul je e-mail in om reacties van anderen te ontvangen.

   
  • Patricia en Anja geven Kim een steuntje in de rug
  • Just 11 februari 2013 - 9:07:

   Hoi, ja paaseitjes...ga er niet aan beginnen .....het is een virus.....als je er aan gaat beginnen....wordt je gegrepen....het laat je niet meer los!! Voordat je weet ben je helemaal klaar...........is de pot leeg!! NIET AAN BEGINNEN....En als Ivar ze wel wil, zet je de pot maar in de garage!

  • Patricia 10 februari 2013 - 19:52:

   haha, laat even weten of de paardenbloemthee met cranberry heeft gewerkt.... alles voor de kilo's!! Ik zal voor je duimen. En die paas eitjes haal ik expres niet in huis....

  • Hans en Ineke 10 februari 2013 - 16:44:

   Dat is een wat je noemt een dip
   Focus je op je doel en het lukt jezeker
   Je zult merken ,dat je gewicht onverwecht zakt

  4 reacties  
 • 3-2-2013
   7,5
  Gewicht89,5 kg
   

  Deze week het eetgebeuren netjes volgehouden, maar moment supreme laat weten dat er ruim een kilo bij is gekomen....BOEHOE!!

  Maar, nu de wegen weer schoon zijn staat mij niets meer in de weg om ook het hardlopen in te gaan zetten. De verbranding naast mijn TV sessies (BBB) toch een tandje hoger zetten, hmm; die kunnen trouwens ook nog wel wat frequenter.

  Het gewichtsverlies gaat geleidelijk en dat is prima, maar ik had eigenlijk gedacht dat ik het ook al wat meer op m'n ribbenkast zou merken. Dat was namelijk de laatste plek waar het aankwam....zo schijnt het dan toch niet te werken!
  Februari; nog 20+ dagen te gaan om die magische 85 grens te slechten... dat lijkt een doel dat gehaald moet kunnen worden!? Toch?

  Overigens had ik deze week toch al een paar collega's die voorzichtig vroegen wat ik daar voor lunch zat weg te werken; varierend per dag rijstewafels, worteltjes of spinazie/banaan/sinaasappel smoothies.
  want zo zei een collega, "ik dacht al van de week te zien dat...lees verder

   

  Geef:

  steuntje
  Steun
   
   

  Vul je e-mail in om reacties van anderen te ontvangen.

   
  • Patricia geeft Kim een steuntje in de rug
  • Hans en Ineke 4 februari 2013 - 13:13:

   en......Doorgaan, doorgaan, doorgaan.
   Wij konden het afgelopen zaterdag zien

  • Patricia 3 februari 2013 - 19:49:

   Jammer voor je, geen resultaat op de weegschaal.... terwijl je zo je best doet! Gewoon doorgaan, straks komt die 85 vanzelf in zicht!!

   
 • 26-1-2013
   7,0
  Gewicht88,2 kg
   

  Waarom wachten... vandaag gewogen en dat viel niet tegen.

  Haha...deze lijn zet zich lekker door zo!

  Vandaag staat ook weer mijn trainingssessie met de tv op het programma. Het geeft nog steeds enorme spierpijn, maar kennelijk levert het al resultaat.

  Ik hoop wel dat ik toch binnenkort kan zeggen dat het ook al te voelen is aan mijn kleding....ik wacht met spanning op de afzakkende broeken!

  Van de week was het op m'n werk weer 'gebakdag'. Drie dozen met de lekkerste, fleurigste gebakjes stonde mij daar vrolijk aan te staren......ben met mijn banaantje voorbij gelopen en eigenlijk deed het mij daarna niets meer. Zelfs collega's die met elkaar wedijverden om het beste gebakje van die dag lieten mij niet twijfelen aan het lekkerste gebakje van de dag...mijn banaantje! :)

  Stond trouwens tot mijn verbazing vandaag ineens in de Livera tussen de BH's; normaal niet echt mijn scene zeg maar! Bedacht dat ik toch maar even wacht tot er een andere maat te halen is.( Maar wel een leuk...lees verder

   

  Geef:

  steuntje
  Steun
   
   

  Vul je e-mail in om reacties van anderen te ontvangen.

   
  • Patricia geeft Kim een beloning
  • Hans en Ineke 27 januari 2013 - 16:04:

   Ok ,
   Gewoon doorgaan, dan zakt over een poosje je broek vanzelf af en dan sta je daar zonder enig probleem in je Liverasetje

  • patricia 27 januari 2013 - 11:31:

   Je bent goed bezig!! De vooruitzichten zijn goed als je zo doorgaat! Op mijn werk heb ik ook nooit moeite om 'nee" te zeggen tegen gebak en de kantine. Heb altijd gezonde dingen bij me. Het begint thuis, dan wil ik ook sterk zijn en "NEE" kunnen zeggen tegen mezelf. Ik ga er ook voor, succes deze week!

   
 • 21-1-2013
   6,5
  Gewicht89,5 kg
   

  Yes!

  Eerste grote barriere genomen...onder de 90! Het gaat niet heel hard, maar daar is dan toch eindelijk het moment....nu op naar de 85!!

  Energie lijkt ook weer wat terug te komen, hehe.

  Van de week gestart met BBB-training; het bukken gaat wat lastig. Maar aangezien ik na de warming -up al branden de benen had, is dat niet zo vreemd!!

   

  Geef:

  steuntje
  Steun
   
   

  Vul je e-mail in om reacties van anderen te ontvangen.

   
  • Patricia 21 januari 2013 - 13:59:

   Gefeliciteerd met het resultaat!! Ga zo door, ik doe met je mee....!

   
 • 14-1-2013
   6,0
  Gewicht92,6 kg
   

  TIP: Gebruik niet de Wii als weegschaal. Het leek zo handig, maar na 3 meetwaarden varierend van 68,2 tot 96 kg ben ik niet meer zo zeker!

  Bij de meting van 68,2 werd ik al gefeliciteerd door dansende kids, confetti op het scherm en bloemen!! Maar aangezien de kleren nog niet slobberen en ik dondardag nog 93 kg was.....onmogelijke uitslag!

  Ik ben nu maar gegaan voor de meest waarschijnlijke uitslag van 92,6 kg.

   

  Geef:

  steuntje
  Steun
   
   

  Vul je e-mail in om reacties van anderen te ontvangen.

   
  • Hans en Ineke en Dorien geven Kim een steuntje in de rug
  • Hans en Ineke 17 januari 2013 - 12:57:

   We kunnen ons voorstellen, dat het een teleurstelling is.
   Maar lichaamsgewicht wordt ook sterk beinvloed, door het moment van de maand.
   We blijven je volgen
   Hans en
   Gewoon doorgaan en je maakt onverwacht progressie.

  • Margreet 15 januari 2013 - 23:11:

   Oke dit is dus niet echt handig . De Kids hebben ook ee Wii maar heb er nog niet opgestaan, wel op de weegschaal en die is ook onverbiddelijk hoor haha succes.

  • Maaike 14 januari 2013 - 20:09:

   had je wel heel heel even een blij gevoel met die 68,2 van de Wii ;)

   
 • 10-1-2013
   6,0
  Gewicht93 kg
   

  Vanmorgen werd ik wakker met zo'n 'padderig/pafferig' gevoel.
  Dus om 6.00 toch maar even mijzelf aan de Wii gehangen.....ja hoor; heel begrijpelijk, maar ineens geen euforie. Fijntjes wijst de Wii mij op het feit dat ik sinds het laatste weegmoment niet ben afgevallen en zo mij doel niet ga halen.......potver#@!

  Nou moet ik vandaag of morgen ongesteld worden...zou dát zoveel uitmaken?

  Vandaag op strak regiem. Zondag ga ik toch voor een getal onder de 92!!

  O, mijn desem wil ook niet doen wat volgens de beschrijving zou moeten. Netjes bijvoeren en in een schoon potje gedaan. Hij bubbelt nog steeds, maar wil niet genoeg uitdijen... ik hoop dat er morgen toch iets meer leven in gekomen is, anders moet ik maar opnieuw beginnen.

   

  Geef:

  steuntje
  Steun
   
   

  Vul je e-mail in om reacties van anderen te ontvangen.

   
  • Margreet , Maaike en Maaike geven Kim een steuntje in de rug
  • maaike 12 januari 2013 - 21:22:

   Laat je niet te veel beinvloeden door het wat minder leuke nieuws van de Wii. Hou vol. Ik heb ook wel eens van die schommelingen, maar komt meestal weer goed.

   
 • 6-1-2013
   8,0
  Gewicht90,2 kg
   

  Vandaag 2e weeg moment sinds ik mijn nieuwe regiem gestart ben.....de weegschaal is van de Wii...kan ik direct ook wat oefeningen doen :)

  ....tatatadaaaaaa...tromgeroffel aub: 90,2
  Ja, ik heb het nog een keer extra gewogen en hij blijft hetzelfde aangeven!!
  Ongelooflijk toch!?

  In 1 week meer dan 3 kg...is nu wel even een leuke opsteker, maar ben benieuwd of deze trend doorgezet wordt. To be continued!

  Op een ander vlak, mijn desem, gaat het even minder goed. Ik wacht tot hij/zij in volume is verdubbeld, maar er gebeurt helaas niets. Net nog wat extra meel 'gevoerd'....misschien is 't meer een nachtmens?!

   

  Geef:

  steuntje
  Steun
   
   

  Vul je e-mail in om reacties van anderen te ontvangen.

   
   
Vorige pagina
 

Andere deelnemers

 • mireille
 • Marielle
 • Marjolein
 • Rianne
 • Loretta
 • Jeannette
 • Linda
 • Fim
 • Otje
 • Anne
 • Linda
 • Anduandu
 • saskia
 • chanella
 • Silvia
 • Angelique
 • lonneke
 • Nietie
 • Manouk
 • joost
 • Margot
 • Ingrid
 • Monica
 • eline
 • Miranda
 • jose
 • Esmée
 • Ingrid
  meer deelnemers Start zelf een doel  
 
sluiten
Inloggen

Login met uw e-mailadres en wachtwoord.Inloggen
seperator

Wachtwoord vergeten?